Απλές τιμές για περιλήψεις YouTube

3 δωρεάν περιλήψεις την εβδομάδα. Pro από $3.32/μήνα με ετήσια χρέωση και δοκιμή 7 ημερών — ή $4.99 με μηνιαία χρέωση.

Ακύρωση ανά πάσα στιγμήΑσφαλής πληρωμή με StripeΛειτουργεί σε web, επέκταση Chrome και κινητό

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να ακυρώσω ανά πάσα στιγμή;

Ναι. Ακύρωσε ανά πάσα στιγμή από τον πίνακα ελέγχου σου μέσω της πύλης πελατών Stripe. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια ή τέλη ακύρωσης.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή;

Ναι. Το ετήσιο πρόγραμμα Pro περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Μπορείς να ακυρώσεις πριν λήξει η δοκιμή και δεν θα χρεωθείς. Το μηνιαίο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει δοκιμή.

Τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιήσω τις 3 δωρεάν περιλήψεις μου;

Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν 3 συνόψεις και 3 συνομιλίες την εβδομάδα, συν μία σύνοψη λίστας, καναλιού ή σύγκρισης με έως 3 βίντεο και μία σύνοψη σχολίων. Όταν φτάσεις σε ένα όριο, περίμενε την εβδομαδιαία επαναφορά ή πέρνα στο Pro για απεριόριστες συνόψεις και συνομιλία, λίστες και κανάλια έως 50 βίντεο και 10 συνδρομές σε κανάλια.

Ποιες γλώσσες υποστηρίζονται;

Το sum.video υποστηρίζει 75 γλώσσες για περιλήψεις, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ουγγρικών, Πολωνικών, Ιαπωνικών, Κορεατικών και άλλων. Τόσο το δωρεάν όσο και το Pro περιλαμβάνουν όλες τις γλώσσες.

Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Οι συνδρομές μέσω web και επέκτασης Chrome χρεώνονται με ασφάλεια μέσω Stripe με μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Οι συνδρομές μέσω εφαρμογών για κινητά χρεώνονται μέσω του Apple App Store ή του Google Play.

Είναι η χρέωση μέσω κινητού ίδια με αυτή του web;

Οι αναβαθμίσεις μέσω web και επέκτασης χρησιμοποιούν το Stripe. Οι αναβαθμίσεις iOS και Android χρησιμοποιούν το App Store ή το Google Play (μέσω RevenueCat). Η πρόσβασή σου στο Pro συγχρονίζεται στον ίδιο λογαριασμό και στις δύο περιπτώσεις.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ ή να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Εάν εγγράφηκες στον ιστότοπο, άνοιξε τον πίνακα ελέγχου σου και διαχειρίσου τη χρέωση στην πύλη Stripe. Εάν εγγράφηκες στην εφαρμογή iOS ή Android, διαχειρίσου ή ακύρωσε στις ρυθμίσεις συνδρομής Apple ή Google.